Boekenliefde.nl’s todo-lijst

Wat kan beter? Welke functie mist u? Help boekenliefde.nl te verbeteren met uw feedback.
Bericht
Email
Todo-lijst
  • functies toevoegen voor leeskringen
  • top 20 oid tonen van best gewaardeerde of meest gelezen boeken
  • mogelijkheid om uit lijst veel gelezen boeken snel boeken voor boekenlijst te herkennen
  • forum, groepen toevoegen om anderen te leren kennen
  • mogelijkheid om boeken handmatig toe te voegen, gegevens te verbeteren en aan te vullen (omslagen inmiddels mogelijk)
  • zorgen dat auteur goed staat (vb editie 688244)
  • mogelijkheid om boekentips te verwijderen/blokkeren
  • mogelijkheid om boekenlijst te printen
  • mogelijkheid om meerdere boeken tegelijk te verwijderen/ te muteren
  • mogelijkheid om lijst met in verleden geleende boeken toe te voegen aan boekenliefde.nl
  • makkelijker maken om geleende boeken te verlengen
  • mogelijkheid om de datum op te geven wanneer je het boek hebt gelezen
  • mogelijkheid om eigen aantekening bij boek te bewaren
  • optionele 'wat vond u van?'-mail niet voor tijdschriften versturen
  • optionele 'wat vond u van?'-mail niet versturen als alle boeken al beoordeling hebben
  • zoeken in eigen boekenlijst
  • sorteren verbeteren: achternaam
  • aantekening maken op welke pagina van boek je bent
  • zoekresultaten filteren op taal
  • informatie over uitgever tonen
  • andere boeken van dezelfde serie tonen
geavanceerd

Koken met bezieling, de smaak van het jaar in 48 recepten

door Tini Brugge; Han Wilmink;

Uitgave
1e druk, Kok, 20101015, isbn13: 9789043518413
Details
Harde omslag, 128 pagina's
Overige bijdragen
Tini Brugge (redacteur), Han Wilmink (redacteur)
Achterzijde
(meer)
Makkelijk te bereiden, gebruik maken van wat op dat moment in het seizoen verkrijgbaar is, geïnspireerd door christelijke tradities en symbolen. Dat is 'Koken met bezieling' in een notendop.
In 'Koken met bezieling' vinden we van de hand van Han Wilmink 48 recepten verdeeld over vier seizoenen. Vier seizoenen die alle kenmerkende eigenschappen hebben en als zodanig ook terug te vinden zijn in de recepten. Zo staat bijvoorbeeld de lente voor fris/zuur en de zomer voor zoet. De recepten per seizoen zijn onder te verdelen in voorgerechten, maaltijdsoepen, hoofdgerechten, eenpansgerechten, lunchgerechten en desserts. Elk recept is gebaseerd op pure, duurzaam verkregen producten.
Tini Brugge is verantwoordelijk voor de begeleidende informatieve tekst. Naast het openen van de Bijbelse provisiekast legt ze een link naar de kloostertradities, de symboliek van de seizoenen en het kerkelijk jaar. Kooktips en andere aanvullende ideeën maken het kookboek compleet.
Han Wilmink is naast predikant ook een gepassioneerd kok. Hij is de drijvende kracht achter de activiteiten van Bijbels Culinair en geeft workshops in het hele land. Daarnaast is hij auteur van 'Bijbels Culinair' en 'Koken met passie'.
Tini Brugge weet als geen ander in het leven van alledag op praktische wijze vorm te geven aan christelijk geïnspireerde spiritualiteit waarbij duurzaamheid centraal staat. Van haar hand verscheen onder andere 'Bloemen geven zin' en 'Hemelse spijzen'.
Bekijk aanbod
(meer)
Bol.com
 

Mijn boeken

Waardering
(wissen)
Boekenplanken

Reviews of beoordelingen van uw vrienden en de leden die u volgt

Doe mee met boekenliefde.nl!

hoi

sluiten
sluiten