Boekenliefde.nl stopt.

Log in om uw boekenlijst te downloaden

Boekenliefde.nl gaat stoppen. Als u ingelogd bent, kunt u uw boekenlijst downloaden als Excel-document. Als u nu automatische herinneringen ontvangt van boekenliefde.nl voor uw bibliotheek, houdt u er dan rekening mee dat deze niet meer verschijnen. Als gebruiker ontvangt u hierover ook een e-mail. Uw gegevens bij boekenliefde zullen in december 2018 worden gewist.

We hopen dat u plezier heeft gehad van boekenliefde.nl!

Afscheid nemen van boekenliefde.nl

Dat boekenliefde.nl stopt, betekent ook voor mij als maker, Kees den Boogert, na acht jaar afscheid nemen. Met ontzettend veel plezier heb ik boekenliefde.nl ontworpen, gerealiseerd en onderhouden tijdens vakantiedagen, weekenden, avonden en vroege ochtenden. Die periode sluit ik nu af.

Afscheidscadeau?
Hoewel het gek voelt het zelf te organiseren, lijkt het me heel erg leuk een afscheidscadeautje te krijgen als aandenken (of een gebakje). Als je dat een goed idee vindt, wil ik je vragen om bij te dragen via het volgende betaalverzoek ('Tikkie'): Ik heb een betaalverzoek gemaakt voor Bijdrage afscheid Boekenliefde van € 2,50. Het bedrag is aanpasbaar. https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=x0btaX12N7e7PsjznQtY2qGT8GrqAGnz

Videoherinnering

Hartelijk welkom! U heeft vermoedelijk javascript uitgeschakeld. Dit kan leiden tot een minder goede werking en/of vormgeving van deze website.

hoi

sluiten
sluiten