Boekenliefde.nl’s todo-lijst

Wat kan beter? Welke functie mist u? Help boekenliefde.nl te verbeteren met uw feedback.
Bericht
Email
Todo-lijst
 • functies toevoegen voor leeskringen
 • top 20 oid tonen van best gewaardeerde of meest gelezen boeken
 • mogelijkheid om uit lijst veel gelezen boeken snel boeken voor boekenlijst te herkennen
 • forum, groepen toevoegen om anderen te leren kennen
 • mogelijkheid om boeken handmatig toe te voegen, gegevens te verbeteren en aan te vullen (omslagen inmiddels mogelijk)
 • zorgen dat auteur goed staat (vb editie 688244)
 • mogelijkheid om boekentips te verwijderen/blokkeren
 • mogelijkheid om boekenlijst te printen
 • mogelijkheid om meerdere boeken tegelijk te verwijderen/ te muteren
 • mogelijkheid om lijst met in verleden geleende boeken toe te voegen aan boekenliefde.nl
 • makkelijker maken om geleende boeken te verlengen
 • mogelijkheid om de datum op te geven wanneer je het boek hebt gelezen
 • mogelijkheid om eigen aantekening bij boek te bewaren
 • optionele 'wat vond u van?'-mail niet voor tijdschriften versturen
 • optionele 'wat vond u van?'-mail niet versturen als alle boeken al beoordeling hebben
 • zoeken in eigen boekenlijst
 • sorteren verbeteren: achternaam
 • aantekening maken op welke pagina van boek je bent
 • zoekresultaten filteren op taal
 • informatie over uitgever tonen
 • andere boeken van dezelfde serie tonen
geavanceerd

Elbert

Meld u aan of log in of login via Facebook voor meer informatie, om een berichtje te sturen of boekenvrienden te worden.

Elbert is aan het lezen, is van plan te lezen

Elbert’s boekenplanken

gelezen (343)
aan het lezen (0)
in bezit (0)
favoriet (0)

Elbert’s recente activiteit

(wissen)
geeft
aan
Het meisje uit het noordendoor Katarzyna Bonda

Elbert:
“Het boekt heeft een begin dat je pakt, een onschuldig stukje voyeurisme/pubergedrag leidt tot een dramatische dood van 2 jonge mensen, hier zweeft al een beetje onderwereld gevoel om heen.
De jongeren die hier ook bij betrokken waren keren later in het verhaal terug als er een moordzaak plaats vindt in een louche club, dan verschijnt Sasza ten tonele, een ex-politie die haar werk heeft gevonden als profiler, dat is iemand die profielen aanmaakt van mensen en daarbij de politie helpt misdadigers te ontmaskeren.

Hoe meer het verhaal vordert des te ingewikkelder het wordt, dat is niet erg, maar doordat er ineens zoveel namen moeten worden geschikt wordt het lastig een goede lijn vast te houden, het vereist behoorlijk wat concentratie, maar als je dat lukt is het wel een bovenmatige thriller.”
Meld u aan of log in of login via Facebook om te reageren. 0
(wissen)
geeft
aan
De drinkerdoor Hans Fallada

Elbert:
“Erwin Sommer raakt door een tegenvaller in zijn levensmiddelzaak (die voornamelijk door zijn vrouw succesvol op poten is gezet)in een neerwaartse spiraal, hij raakt ernstig aan de drank en daardoor snel aan lager wal.
Hij belandt in de gevangenis en daarna in inrichtingen voor psychisch gestoorden, hij gedraagt zich fatsoenlijk maar hij krijgt door toedoen van de leiding geen kans om ontslagen te worden.

Een geweldig boek dat laat zien hoe snel mensen in verval kunnen raken, maar ook beeld geeft van de misstanden destijds (en wellicht nog steeds) in psychiatrische inrichtingen waarin onze hoofdpersoon moest verblijven, een fantastische duidelijke schrijfstijl maakt het lezen tot een feest, kortom aanrader van de bovenste plank”
Meld u aan of log in of login via Facebook om te reageren. 0
(wissen)
geeft
aan
Schemerzonedoor Hilde Vandermeeren

Elbert:
“Er gebeurt van alles met Kate, een patient narcolepsie, komt via een buur (een dwerg) bij een nachtclub terecht, zij loopt daar haar baas tegen het lijf in ontklede staat, om haar discretie te verstevigen krijgt ze een baan in een nieuw te openen afdeling van de kliniek waar ze werkzaam is, en waar hooggeplaatste personen een behandeling ondergaan uiteraard onder strikte geheimhouding.
Bij het eerste beste bezoek komen er echter twitter berichten naar buiten via de telefoon van Kate, en zij ligt er uit, dan gaat alles in een stroomversnelling, iemand heeft het op haar gemunt en wil haar ruineren maar waarom?

Ik vond het een redelijke thriller al kon ik de haatgevoelens jegens Kate niet helemaal duiden, redelijk zoals ik al zei, de euforie rond het boek kan ik echter niet delen, zo goed vond ik het nou ook weer niet.”
Meld u aan of log in of login via Facebook om te reageren. 0
(wissen)
geeft
aan
De bewaker, romandoor Peter Terrin

Elbert:
“2 Bewakers zijn belast met de beveiliging van een flatgebouw, waar nadat de bewoners grotendeels zijn weggegaan, zo goed als niets meer te doen valt behalve de ontvangst van een leverancier.

Ik heb geen idee wat Terrin met dit boek voor ogen heeft of het een bepaalde psychologische inslag moet hebben ik kon het niet ontdekken, volslagen onzinnig boekje wat mij betreft.”
Meld u aan of log in of login via Facebook om te reageren. 0
(wissen)
geeft
aan
Het duistere daldoor Thomas Willmann

Elbert:
“Greider is een jongeman, een kunstschilder, die zich in een dal meldt waar de familie Brenner de scepter zwaait, niet uit een functie maar door een door het verleden ontstane macht en ontzag.
Greider koopt zich in als het ware en beweert dat hij de winter in het dal wil doorbrengen om te schilderen, maar het bezoek heeft duidelijk een andere reden.
Een buitengewone roman, een poos naast me neer gelegd omdat ik dacht aan een wild west verhaal, maar dat bleek niet zo te zijn, het is een spannend uitermate knap geschreven boek dat me voortdurend dwong verder te lezen, en als een schrijver dat lukt verdien je van mij de volle 5 sterren.”
Meld u aan of log in of login via Facebook om te reageren. 0

Elbert’s best gewaardeerde boeken

hoi

sluiten
sluiten