Boekenliefde.nl stopt.

Log in om uw boekenlijst te downloaden

Boekenliefde.nl gaat stoppen. Als u ingelogd bent, kunt u uw boekenlijst downloaden als Excel-document. Uw gegevens bij boekenliefde zullen in december 2018 worden gewist.

We hopen dat u plezier heeft gehad van boekenliefde.nl!

Afscheid nemen van boekenliefde.nl

Dat boekenliefde.nl stopt, betekent ook voor mij als maker, Kees den Boogert, na acht jaar afscheid nemen. Met ontzettend veel plezier heb ik boekenliefde.nl ontworpen, gerealiseerd en onderhouden tijdens vakantiedagen, weekenden, avonden en vroege ochtenden. Die periode sluit ik nu af.

Afscheidscadeau?
Hoewel het gek voelt het zelf te organiseren, lijkt het me heel erg leuk een afscheidscadeautje te krijgen als aandenken (of een gebakje). Als je dat een goed idee vindt, wil ik je vragen om bij te dragen via het volgende betaalverzoek ('Tikkie'): Ik heb een betaalverzoek gemaakt voor Bijdrage afscheid Boekenliefde.nl van € 2,50. Het bedrag is aanpasbaar. https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=6q0ea50gjFSI1h7f7erfVL93gNrf9Ykh Hartelijk dank aan degenen die hebben bijgedragen! Op mijn persoonlijke website keesdenboogert.nl (abonneer voor een notificatie) zal ik laten weten wat het is geworden.

Vind je het leuk om contact te houden?
Ik ga jullie missen en zal vast nog regelmatig terugdenken aan boekenliefde.nl. Een handige manier om contact te houden is om je te abonneren op mijn persoonlijke website. Je kunt ook contact maken via LinkedIn.

Meer informatie en downloads

Op de persoonlijke website van Kees den Boogert is meer informatie te vinden. Ook kunt u er verschillende overzichten downloaden.

Boekenliefde.nl stopt
De boekencommunitie boekenliefde.nl werd in 2010 vooral bekend om de gratis herinneringen voor leden van alle Nederlandse bibliotheken. Begonnen uit persoonlijk "ongenoegen", werd boekenliefde al snel opgepikt. Ruim 10.000 mensen gebruikten de dienst. lees meer

Boekenliefde.nl top 26.940!
In de periode 2010 tot en met 2018 hebben duizenden mensen via boekenliefde.nl laten weten wat ze van boeken vonden. Nu boekenliefde.nl is gestopt, vond ik het zonde om al die informatie weg te gooien. lees meer

Boekenliefde open data
Voor wie een handige dataset zoekt om mee te oefenen met machine learning en big data: download alle individuele (anonieme) waarderingen als open data. lees meer

Videoherinnering

Hartelijk welkom! U heeft vermoedelijk javascript uitgeschakeld. Dit kan leiden tot een minder goede werking en/of vormgeving van deze website.

hoi

sluiten
sluiten